홈 > 취미 > 취미 > 음악
취미

야심한밤 Abba가 땡기는밤

독심슐사 4 444 3 0
I don't wanna talk
얘기하고 싶지 않아요

About things we've gone through
우리가 겪어온 지난 일에 대해서

​Though it's hurting me
비록 나를 아프게 하더라도

​Now it's history
이제 다 지난 일이에요

​I've played all my cards
난 모든 카드를 다 보여줬어요.

​And that's what you've done too
그건 당신도 마찬가지겠지요.

​Nothing more to say
더이상 얘기할 것도 없어요

​No more ace to play
더이상의 에이스 카드가 없거든요.

​The winner takes it all
승자가 모든 것을 다 차지하고

​The loser's standing small
패자는 그저 초라하게 서있죠

​Beside the victory
승자 옆에서요.

​That's her destiny
그게 운명이니까요

​I was in your arms
난 당신의 품에 안겨서

Thinking I belonged there
내가 여기 속한다고 생각했어요

I figured it made sense
나는 당연하다 여겼죠

​Building me a fence
나를 위해 울타리를 쳐주고

​Building me a home
나를 위해 보금자리를 주고

​Thinking I'd be strong there
굳건해질 거라고 생각했어요

​But I was a fool
하지만 난 바보였네요

​Playing by the rules
규칙대로 경기를 했으니까

​The gods may throw a dice
신들은 주사위를 던지죠

​Their minds as cold as ice
그들의 마음은 얼음같이 냉정해요

​And someone way down here
여기에 지상에 있는 누군가는

​Loses someone dear
사랑하는 사람을 잃겠죠

​The winner takes it all (Takes it all)
승자가 모든 걸 다 차지하니까요

​The loser has to fall (Has to fall)
패자는 쓰러져야 하죠

​It's simple and it's plain (It's so plain)
그건 단순 명료한 일이니까

​Why should I complain (Why complain)
내가 불평을 할 필요가 없죠..

​But tell me does she kiss
다만 말해줘요 그녀에게도 그러나요.

​Like I used to kiss you
나에게 키스했던 것처럼 말이에요

​Does it feel the same
같은 느낌이었나요

​When she calls your name
그녀가 당신이름을 부를 때 말이에요

​Somewhere deep inside
마음 속 어디 깊은 곳에서

​You must know I miss you
당신은 내가 그리워한다는 걸 알고 있겠죠.

​But what can I say
하지만 내가 무슨 말을 할 수 있을까요

​Rules must be obeyed
그저 규칙에 따라야하겠죠

​The judges will decide (Will decide)
심판관들이 결정을 내릴 거에요

​The likes of me abide (Me abide)
나같은 사람은 그에 따르고

​Spectators of the show (Of the show)
쇼의 관중들이 바라보겠죠

​Always staying low (Staying low)
항상 숨 죽이고 말이에요

​The game is on again (On again)
또 다시 게임은 시작하죠

​A lover or a friend (Or a friend)
연인이든 친구이든

​A big thing or a small (Big or small)
큰 것이든 작은 것이든

​The winner takes it all (Takes it all)
승자가 모든 걸 차지하겠죠

​I don't wanna talk
난 말하고 싶지 않아요

​If it makes you feel sad
그게 만약 당신을 슬프게 한다면요

​And I understand
그리고 이해해요

​You've come to shake my hand
당신이 나에게 화해하러 왔었다는 걸

​I apologize
사과할게요

​If it makes you feel bad