홈 > 취미 > 취미
취미

Adam Levine - Lost Stars

nworm 0 44 1 0

Please don't see just a boy caught up in dreams and fantasies 
나를 그져 꿈과 환상에 빠진 소년으로 보,지 말아요 

Please see me reaching out for someone I can't see 
제발, 내가 나도 모르는 누군가를 향해 다가가는 내 모습을 보아요

Take my hand let's see where we wake up tomorrow 
내 손을 잡고 우리가 내일 어떤 장소에서 일어날지를 보러가요

Best laid plans sometimes are just a one night stand 
가끔 완벽한 계획들은 어긋나서 그저 하룻밤의 꿈으로 끝나기도 해요

I'd be damned Cupid's demanding back his arrow 
무슨 이런 일이 다 있을까 큐피트는 그의 화살을 돌려달라고 하고

So let's get drunk on our tears 
그러니 우리는 눈물과 슬픔에 취하죠

and God, tell us the reason youth is wasted on the young 
그리고 신이시여, 이유를 알려주세요 왜 우리는 어린 치기 때문에 젊음을 낭비하는 걸까요?

It's hunting season and the lambs are on the run Searching for meaning 
마치 사냥철이 시작된것 처럼, 어린 양들(우리들)은 삶의 의미를 찾아 달리기 시작하죠

But are we all lost stars, trying to light up the dark? 
그렇지만 알고보면 우리는 모두 그저 어둠을 밝히려 하는 길 잃은 별에 불과하지 않나요?

Who are we? Just a speck of dust within the galaxy? 
우리는 어떤 존재 일까요?그저 이 은하의 티끌일 뿐일까요?

Woe is me, if we're not careful turns into reality 
내가 슬픔을 느끼는게, 우리가 조심스럽지 않으면 
현실이 될수있어요

Don't you dare let our best memories bring you sorrow 
그렇지만 절대로 우리의 행복했던 기억들로 당신을 슬프게 하지 마세요

Yesterday I saw a lion kiss a deer 
어제, 난 사슴에게 키스하는 사자를 보았어요

Turn the page maybe we'll find a brand new ending 
그렇니 우리가 삶의 다음 장을 본다면 
어쩌면 우리는 새로운 끝을 찾을지도 몰라요

Where we're dancing in our tears 
우리가 눈물 속에서 함께 춤추는 그런 끝을요

and God, tell us the reason youth is wasted on the young 
그리고 신이시여, 이유를 알려주세요 
왜 우리는 어린 치기 때문에 젊음을 낭비하는 걸까요?

It's hunting season and the lambs are on the run 
마치 사냥이 시작된것 처럼, 
어린 양들은 달리기 시작하죠

We're searching for meaning 
우리또한 삶의 의미를 찾고 있을 뿐이에요

But are we all lost stars, trying to light up the dark? 
그렇지만 알고보면 우리는 모두 그져 어둠을 밝히려 하는 
길잃은 별에 불과하지 않나요?

I thought I saw you out there crying 
난 내가 당신이 멀리서 우는걸 봤다 생각했어요

I thought I heard you call my name 
난 내가 당신이 내 이름을 부르는걸 들었다 생각했어요

I thought I heard you out there crying 
난 내가 당신이 멀리서 우는걸 들었다고 생각했어요

Just the same 
그래도… 

God, give us the reason youth is wasted on the young 
신이시여, 이유를 알려주세요 
왜 우리는 어린 치기 때문에 젊음을 낭비하는 걸까요?

It's hunting season and this lamb is on the run 
마치 사냥이 시작된것 처럼, 어린 양들은 달리기 시작하죠

We're searching for meaning 
우리또한 삶의 의미를 찾고 있을 뿐이에요

그렇지만 알고보면 우리는 모두 그져 어둠을 밝히려 하는 

I thought I saw you out there crying 
난 내가 당신이 멀리서 우는걸 봤다 생각했어요

I thought I heard you call my name 
난 내가 당신이 내 이름을 부르는걸 들었다 생각했어요

I thought I heard you out there crying 
난 내가 당신이 멀리서 우는걸 들었다 생각했어요

0 Comments
오늘의 인기글
제목