홈 > 취미 > 취미
취미

U2 - Beautiful Day

nworm 0 64 1 0

The heart is a bloom

당신의 심장은 이미

Shoots up through the stony ground 
돌투성이의 땅 위로 피어올랐지만
There's no room

이 마을에는

No space to rent in this town 
빌릴 공간이나 방이 없네요
You're out of luck

당신은 운이 다 했어요

And the reason that you had to care 
그리고 당신이 계속 신경 썼어야만 했던 이유란
The traffic is stuck

차가 꽉 막혀서

And you're not moving anywhere 
당신은 어디로도 못가는 상황이네요

You thought you'd found a friend 
당신은 친구를 한명 찾았다고 생각했죠
To take you out of this place

당신을 지금 이 상황에서 벗어나게 해줄

Someone you could lend a hand

당신이 도움을 주고

In return for grace 
대가로 은총을 받을 수 있는 친구

It's a beautiful day

아름다운 날이에요

Sky falls, you feel like 
하늘이 떨어지는 듯한 느낌 

아름다운 날이에요

Don't let it get away 
사라지게 하지 마세요

You're on the road

당신은 길 위에 있지만

But you've got no destination 
당신은 목적지가 없어졌어요
You're in the mud

당신은 진흙 속에 있는 거에요

In the maze of her imagination 
그녀의 환상의 미로 속에 있는

You love this town

당신은 이 마을을 사랑하고 있군요

Even if that doesn't ring true 
이것을 사실로 믿을 수 없을지라도

You've been all over

당신은 이제 도착한거에요

And it's been all over you

그리고 이것 또한 당신에게 도착했죠  

정말 아름다운 날이군요

한번 사라지지 않도록 해보세요
Touch me

내 마음을 만져 주세요

Take me to that other place 
나를 그 다른 곳으로 이끌어주세요 
Teach me

나를 가르쳐주세요

I know I'm not a hopeless case 
나는 내가 배울 수 없는 사람이 아니라는 것을 확신해요
See the world in green and blue 
초록과 파랑의 세상을 보세요
See China right in front of you 
당신 바로 앞에 있는 광활한(중국의) 대륙을 보세요
See the canyons broken by cloud 
절벽이 구름에 의해서 부서진 것을 보세요
See the tuna fleets clearing the sea out 
참치 어선들이 바다를 가르며 나아가는 모습을 보세요
See the Bedouin fires at night 
밤에 밝혀진 베두인 사람들의 불을 보세요
See the oil fields at first light

석유 평원에 지펴지는 그 첫번째 빛을 보세요  

And see the bird  
그리고 보세요 새가 그녀의 입에

with a leaf in her mouth

나뭇잎을  물고 날아가는 모습을
After the flood

대홍수가 끝나고

all the colors came out 
모든 색깔이 드러난 모습을-

It was a beautiful day

정말 아름다운 날이었어요

이것이 사라지게 내버려두지 마요

Touch me

내 마음을 만져 주세요

Take me to that other place 
나를 그 다른 곳으로 이끌어주세요
Reach me

나에게 닿아봐요

I know I'm not a hopeless case 
저는 제가 희망없는 경우가 아니라는 것을 알아요

What you don't ha,ve 
당신이 가지고 있지 않을 것들
you don't need it now
당신은 지금 필요치 않아요
What you don't know

당신이 알지 못하는 것들

you can't feel it somehow

당신은 이유없이 느낄 수 없어요 
What you don't ha,ve 
당신이 가지고 있지 않은 것들

you don't need it now